Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 19.09.2024, 03:38

Старосинявський НВК

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Травень » 30 » І зерна проростуть добрими сходами…
22:24
І зерна проростуть добрими сходами…

І зерна проростуть добрими сходами…

Виконуючи своє головне завдання, сучасний навчальний заклад має стати для дитини помічником у її життєвому виборі, формуванні навичок самореалізації, досягненні всебічної гармонії. Стати справжнім «островом дитинства» школа може лише за умови цілісної навчально-виховної системи.

                В нашому навчально-виховному комплексі основний акцент ставиться на учнівське самоврядування, яке діє за принципом: «Самі вирішили – самі зробили – самі відповідаємо». Працює рада школи, рада гімназистів, піклувальна рада. Наші учні прагнуть зробити своє життя більш цікавим і змістовним, не соромляться таких людських якостей, як активна життєва позиція. Як наслідок цього маємо результати: учні нашої школи є переможцями районних та обласних олімпіад, конкусів-захистів МАН; кожного року юнаки під керівництвом Криницького В.С. виборюють призові місця на районному та обласному рівнях у спартакіаді допризовної молоді «Юні козаки Поділля»; на районному конкурсі «Подільський калейдоскоп» колектив школи-гімназії нагороджений дипломом І ступеня (Гринчук Катерина, Щекланова Тетяна, Туркот Анастасія – була делегована на обласний конкурс); команда «Еврика» Старосинявського НВК (керівник Цирульник Л.М.) посіла І місце у районному етапі й ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського правового турніру «Знавці права»; учениця 11-Б класу Євтух Вікторія є лауреатом ІХ та Х Всеукраїнських конкурсів «Історія та уроки Голокосту» (науковий керівник Цирульник Л.М.); переможцями районних конкурсів є щорічно команди юних інспекторів руху, КВК ЮІР, юних друзів пожежників, санпостівці; на оглядах художньої самодіяльності  відзначаються своєю майстерністю вихованці драмгуртка «Лицедії» (керівник Хміль Л.П.), фольклорного колективу (керівник Першхайло С.Е.); радують успіхами й наші спортсмени: Міщишина Володимир, Царик Максим, Гурин Олексій, Нестерук Євген, Данілкович Ліна, Лонський Вадим, Цирульник Денис, Гринчук Андрій, Міщенко Тарас та інші.

                Саме за безпосередньої участі учнів і тісної співпраці з учителями, громадськістю, батьками протягом багатьох років у Старосинявському НВК діє Козацька республіка, ряди якої поповнюються козачатами-першокласниками, що крокують її стежинами до одинадцятого класу. Радує те, що вже стало доброю традицією в нашій школі: батьки є не просто споглядачами, а організаторами, помічниками й учасниками багатьох виховних заходів. А це неабияк згуртовує велику  шкільну родину.

                У Старосинявському НВК працюють музеї: музей історії України (керівники: Цирульник Л.М., Собур О.В.), музей кімнатних рослин (керівник Трончук Є.А.). Завдяки пошуковій роботі учнів та вчителів відкрито кабінет-експозицію, приурочену 66 річниці визволення району і 65 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні (керівник Собур О.В.); кабінет екології «Гармонія людини і природи» ( керівник Бабенко Т.В.). При кожному музеї діє рада, екскурсоводи, що дає можливість у будь-який час провести цікаву екскурсію.

                Розвивати свої творчі здібності учні школи-гімназії мають можливість у гуртках та секціях, досягаючи завдяки цьому вагомих результатів під час змагань, конкурсів-оглядів, виставок декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва.

                 Щиро вітаємо переможців і віримо, що наші вихованці будуть упевненими, успішними, освіченими, не байдужими до всього, що їх оточує!

                                              Євтух Л.В. ,заступник директора з виховної роботи

Переглядів: 472 | Додав: NVK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України
Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Старосинявський відділ освіти
Освіта
Острів знань

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz