Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 19.09.2024, 03:32

Старосинявський НВК

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Травень » 30 » Про організацію підвезення учнів
22:41
Про організацію підвезення учнів

Про організацію підвезення учнів до Старосинявського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія»

                Відповідно до статті 14 Закону України «Про освіту», статті 21 Закону України «Про загальну середню освіту», статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16.01.2007 р. № 31 «Про затвердження Програми «Шкільний автобус», обласної програми «Шкільний автобус», затвердженої рішенням одинадцятої сесії Хмельницької обласної ради від 30.03.2004 р. № 14-11/2004, районної програми «Шкільний автобус», затвердженої рішенням восьмої сесії Старосинявської районної ради №9 від 15.07.2003 р. та рішення  №20 дев’ятої сесії від 04.12.2009 р. «Про внесення доповнень до районної програми «Шкільний автобус», наказу відділу освіти Старосинявської райдержадміністрації № 158/од від 17.08.2010 р., наказу Старосинявського НВК № 104 від 01.09.2010 року  та з метою дотримання вимог і норм чинного законодавства щодо безпеки, державних стандартів, встановлених для перевезення пасажирів, і здійснення належної організації підвезення учнів загальноосвітніх навчальних закладів району до місця навчання в 2010-2011н.р. підвезення учнів до Старосинявського НВК здійснюється мікроавтобусом марки ГАЗ-32213 державний номер ВХ 9718 АХ та автобусом марки І-VAN А 07 А-30 державний номер ВХ 0089 АА. Також вищезгадані транспортні засоби здійснюють  підвезення учнів до Заставецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Ілятківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та Мисюрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

               Забезпечено підвезення дітей Старосинявського НВК на маршрутах: Стара Синява – Йосипівка, Стара Синява – Уласово-Русанівка – Теліженці, Стара Синява – Чехи – Заставці – Ілятка, Стара Синява – Заставці – Чехи – Щербані. Всього підвозиться 60 учнів. Супроводжуючими  призначено  Коваль Л.М., Метр Н.П.

               Забезпечено неухильне виконання п.3 ст. 53 Закону України «Про освіту».

               Підвезення дітей здійснюється із забезпеченням високого рівня безпеки, надійності і якості транспортного обслуговування.

               Підвезення дітей доручено здійснювати водіям мікроавтобуса марки ГАЗ-32213 державний номер ВХ 9718 АХ  Коробчуку М.С. та автобуса марки І-VAN А 07 А-30 державний номер ВХ 0089 АА Гноянку С.В.. Визначено місце стоянки транспортних засобів у гаражі та вдома.

               Щоденно видаються дорожні листи водіям автобусів, контролюється дотримання руху згідно до затверджених маршрутів  і розкладу руху.

               Медсестра Павельчук Л.П. забезпечує щоденний медичний огляд водіїв.

               Здійснюється  звітність 1, 11, 21 числа місяця за вказаний період про використання автобуса, пального та коштів перед централізованою бухгалтерією.

               Відповідальність за життя і здоров’я дітей під час здійснення підвозу покладено на водіїв Коробчука М.С., Гноянка С.В.

               Старший черговий  по школі регулярно інформує  директора та відділ освіти про причини та обставини нездійснення водіями підвезення учнів.

               Класні керівники, класоводи, вихователі ГПД, супроводжуючі

проводять бесіди з дітьми, ознайомлюють  їх з правилами поведінки і техніки безпеки під час поїздки; забезпечують  додержання належного порядку дітьми під час руху, посадки і висадки з автобуса; здійснюють  посадку (висадку) дітей після зупинки автобуса тільки з посадочного майданчика, а у разі його відсутності з  тротуару або узбіччя, якщо це неможливо – з крайньої смуги проїзної частини (але не з боку суміжної смуги для руху), за умови,що це буде безпечно і не створить перешкод іншим учасникам руху, а також працюватиме аварійна світлова сигналізація.

               Водії  автобусів дотримуються  візуального інформаційного забезпечення перевезень організованих груп дітей. Максимальна кількість дітей для перевезення автобусом не перевищує  кількості місць для сидіння в ньому згідно з паспортом заводу-виготовлювача. На автобусах  встановлено розпізнавальний знак «Діти». Перевезення здійснюється при увімкненому ближньому світлі фар. У разі зупинки на дорозі  водії вмикають аварійну сигналізацію. У салоні автобуса є  інформація, яка містить позначення місць розташування аварійних виходів із зазначенням способу їх відкриття, вогнегасника, аптечки,кнопки екстреної зупинки.

               Забезпечено  збереження автобуса у відповідності до технічних вимог. У разі необхідності вчасно проводиться ремонт транспортних засобів.

               Експлуатацію автобусів здійснюється  строго у відповідності до дорожнього листа за затвердженим маршрутом і розкладом руху.

               Адміністрацією школи-гімназії розроблено та затверджено заходи щодо організації підвезення учнів до Старосинявського НВК, посадові інструкції для водіїв, відповідального по закладу щодо організації підвезення учнів до місця навчання і додому, супроводжуючих, учнів щодо дотримання правил безпеки під час поїздки в шкільному автобусі.

 

 

Переглядів: 4260 | Додав: NVK | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України
Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Старосинявський відділ освіти
Освіта
Острів знань

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz