Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 19.09.2024, 03:28

Старосинявський НВК

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Вересень » 09

     На сучасному етапі вимоги і підходи в навчальному закладі докорінно змінилися. Не всі батьки володіють належною інформацією щодо навчання у школі-гімназії. Найбільша цінність для кожного батька і матері – їхня дитина. Для якої кожен прагне гарного майбутнього. І саме зараз, якщо батьки підберуть освітній напрям для дитини, саме у хорошій школі закладуть основи для здобуття дитиною знань, забезпечать її загальний та інтелектуальний розвиток, то таким батькам ціни немає, бо дитина далі не загубиться у вирі життя, буде готова до будь-яких випробувань. Саме Старосинявський НВК – навчальний заклад нового типу, який здатний забезпечити різносторонність розвитку дитини. Це не просто слова, а й прекрасні результати. Зустрічаючись із людьми, я часто чую:»От якби мої батьки в свій час проконтролювали навчання в школі – я би мав вищу освіту і був успішною людиною. Роботу пропонують, але освіти не має».Батьки повинні бути далекоглядними в долі своєї дитини.

                 Умови вступу до школи-гімназії чітко  окреслено в Законі про загальну середню освіту. Учням початкової школи потрібно мати копію свідоцтва про народження, медичну довідку та заяву від батьків. Вступаючи  до 10 класу – подають свідоцтво про закінчення базової школи, заяву, де вказують вибраний профіль, медичну картку, до 5 гімназійного класу – пишуть диктант

Переглядів: 634 | Додав: NVK | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

  У 1973 році було введено в експлуатацію основний корпус Старосинявської загальноосвітньої середньої школи. Директором її був, нині покійний Бедраківський Микола Йосипович – чудовий керівник, професійно-грамотна людина. Другий корпус – школа для молодших класів, введений у 1993р. Будував його директор Цимбалістий Володимир Васильович. Цікаво те , що у плані його не було і будівництво велось за додатково виділені кошти. На той час у школі було до 1000 учнів, які не поміщались в основному корпусі і саме ЦИМБАЛІСТИЙ В.В. почав клопотатись і перейматись будівництвом. Допоміг і підтримав його тодішній керівник області Гусельников, депутат до обласної ради, голова колгоспу «Здобуток Жовтня» Дроздовський П.П.Мені і моїм колегам випала велика історична місія працювати, творити, робити великі  кардинальні зміни  в освіті нової незалежної України.  У 2001році доклали зусиль і реорганізували середню загальноосвітню школу у Старосинявський НВК «ЗОШ 1-111ст.,гімназія».Самі розробляли всю нормативно-правову документацію. Це вже  навчальний заклад нового типу із новітніми завданнями, метою, сучасними підходами, вимогами у навчальному та виховному процесах. Щоб працювати тут потрібно мати високу фахову підготовку. Таких навчальних закладів на рівні нашої держави в середині 90-х років, можна було перерахувати на пальцях. Учням школа-гімназія надала можливість здійснити вибір (на європейському рівні) поглибленого вивчення предметів, став доступний інформаційний простір, р ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: NVK | Дата: 09.09.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України
Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
Старосинявський відділ освіти
Освіта
Острів знань

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz